Избери ключ и разбери какво означава

izberi-kliuch-i-razberi

Ключовете са много стари инструменти. Всеки един ключ има своята уникална енергия. Представете си, че всеки един ключ отключва по една специална врата. Какво ли има зад тази врата? Кой от всички ключове ви привлича най-много? Доверете се на вътрешния си глас,  изберете един от тези ключове и разберете коя врата е пред вас и какво ви чака зад нея.

1.Ключът на Триединната Богиня

Това е ключът на Триединната Богиня, даващ баланс на природата и света. Белязан е със символа трикветрата. Той се използва, за да се обозначат християнското триединство на Баща, Син и Свети дух – Светата Троица

Ако сте избрали това, значи сте родени да създавате чудеса и в момента сте близо до успех в своите начинания. Не се отказвайте преди края, вие сте само на една крачка от успеха.

Важен съвет, които ще е полезен за вас, е да научите как да балансирате различните аспекти от своя живот. Балансът ще ви помогне да се приближите още повече до постигането на вашите цели.

2.Ключът на Ерос

Всичко, от което се нуждаете, е любов. Това е най-мощното утвърждение. Това е ключът на Ерос, богът на любовта. Любовта отваря всички врати, любовта завладява всички, любовта е перфектното лекарство за всички видове болести. С любов от ваша страна, вие ще можете да отворите вратите на успеха. Ако сте били наранени от любов и този тежък товар забавя пътя ви, време е да се отървете от него. Прощавайте на себе си и на другите, за да имате един по-хармоничен живот.

Сърцето ви е наистина романтично и копнее за истинската любов, която може да ви направи непобедими. Единственото, което трябва да направите, е да се отворите към любовта. Изпратете ясно намерение до Вселената и тя ще ви отвърне.

3.Ключът на Афродита

Този ключ е на Афродита, богиня на красотата, любовта и мира. Летящият гълъб символизира мира и свободата. Вашата душа копнее да намери своята хармония и мир. В миналото сте преживели толкова много, но сега е време да се освободите от това.

Изборът на този ключ означава, че е време да се освободите от миналото. Миналото вече няма сила над вас и вашето бъдеще.

Вие вярвате, че животът може да бъде по-прост. Имате нужда от почивка от всичките задачи, които поемате и пълния график. Опитайте се да намерите малко качествено време за себе си. Изберете дейности и хора, които опростяват живота ви. Не е нужно да преосмисляте толкова нещата, за да постигнете успех. Доверете се на инстинктите си.

4.Ключът на друидите

Това е ключът на друидите. Той е украсен с келтския възел, символ, че целият живот и духове са свързани помежду си. Това, което трябва да разберете е, че никога не сте сами. Винаги сте „онлайн“ с Вселената, свързани сте с всичко, което е живо или не. И все пак, вие сте свободна и независима душа.

Влезте в природата и се заземете. Намерете баланса в зелената гора и се доверете на всички части от живота. Ние сме движени от енергийни течения. Въпреки че енергията може да ни движи през цялото време, ние трябва да намерим своя свещен вътрешен център – точно както мъдреците от векове насам.

Може да се почувствате изгубени по пътя, но не забравяйте, че ние никога не се губим, ако се доверим на интуицията си. Медитацията може да ви помогне и да чуете този глас по-силно, за да ви помогне да вървите по-лесно по пътя към вашия успех.

5.Кралския ключ

Това е ключът на най-амбициозните. Ако сте избрали този ключ, тогава вероятно се стремите високо. Помнете, че животът е една игра и прекрасно пътешествие. Дестинацията има значение, но също така важно и пътуването – ако не и повече.

Продължавайте да се стремите високо, но винаги не забравяйте да се смеете, да се забавлявате и да приемате нещата леко. Важно е да поддържате баланса между нещата, които искате да постигнете, и малките неща, които ви правят щастливи всеки ден. Не пренебрегвайте себе си, опитвайки се да постигнете целите си. Ще бъдете щастливи само ако сте верни на себе си.

Стремете се в взимането на прости решения. Колкото по-просто, толкова по-добре!

Ако този тест ви се е сторил интересен и искате да научите повече, за баланса в живота си, може да кликнете тук.

Освен темата за баланса, ще разглеждаме и други теми, които ще ви помогнат да изградите позитивни навици и да се доближите с още една крачка към постигане на целите ви.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *